My Profile

Bismillaah

Assalamu’alaykum Warohmatulloh Wabarokatuh

My name is Raditya Ndaru Priyo Perdana (Rayditch). I am from Surakarta (or you can call it Solo), a small, nice town in Indonesia.

I was born in 10 November 1989.  I am interested in game and reading books, especially comic and novel. I love hiking and travelling to see the greatness of God’s Creation. And i love swimming too.

I attended the Gadjah Mada University in the Faculty of Economics and Business, Diploma Programe, 2007. And now I’m studying at Sebelas Maret University in the Economic Faculty too.

Sorry if most of the contents of my blog is in Indonesian language.

But you can discuss anything with me. And I gladly accept you as a friend to share experiences. With a lot of experience, we can deal with life problems more wisely.

I am just a human, who tried to survive in this world and to understand more and more about Islam.

25 responses

  1. Assalamu’alaikum..

    just trying to leave a comment..

    Hellow Mas Raditya Ndaru..it’s my first time i’ve a blog..
    i don’t know what must i do..
    hhmm..

    and now..i’m hunting out an inspiration to fill my blog..

    thank you my brother..

  2. 😀

    mas kog bisa dikasi gambar profile?
    terus kog tau2 di blog ku ada frend nya?
    mesti di add2 sendiri terus di approve2 sendiri..
    terus di salah satu artikel nya kog bisa di tags ke mas ndaru?
    Pripun caranya?

    setelah belajar akhirnya bisa juga..meski masih asal2an

    • hehehee..😀

      kalo yang foto itu, masuk ke akunku >> ubah profil. Ntar di situ ada ubah gravatar anda

      trus yang friend itu masuk ke dashbor, ntar masuk ke tautan/link. Na di situ ada kategori. Kemarin tak tambahkan kategori friend, trus tak link kan blog mas di situ, promosi gt😛
      Ntar bisa di tambah kategori baru misal Web Islami, ntar link nya salafy.or.id, muslim.or.id gt.

      kalo yang artikel, waktu nulis artikel baru ntar di bagian kanan ada tag tulisan, di isi aja alamat blog temen dek erma ato siapa gt yg mw di tag, ky di FB itu lo, tp ngisinya dengan alamat blog bukan nama.

  3. aku juga seperti teman yg di atas, nyari2 bahan buat ngaji bahas sublimasi islam di wilayah2 taklukan (futuhat), khususnya ttg andalusia. ketemu deh dengan blog ini hehe😀. Jazakallah atas infonya.. sangat membantu ^^b

  4. Teruntuk para sahabat blogger Litha:

    Assalamu’alaykum Ndaru cakep
    mumpung masih syawal..
    Litha minta maaf atas segala kata yang kurang berkenan
    Ngapunten sanget.. semoga pasca Ramadhan kita menjadi pribadi yang lebih produktif lagi🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s